Referencer

IP Telefonbokse

Københavns Lufthavne

Københavns Lufthavne i Kastrup kunne fra slutningen af marts 2007 tilbyde sine omkring 20,9 millioner årlige passagerer IP-telefoni i form af touchscreen-løsninger, der erstattede de traditionelle telefonbokse.

”IP-telefonboksene har givet vores passagerer en virkelig god service, idet de kan ringe til hele verden for to kroner i minuttet,” forklarer produktkoordinator hos Københavns Lufthavne Peter Svane Rasmussen.

Norske Informasjons Terminaler

NIT Vision

I marts 2007 installerede vi 75 NIT Vision bokse i Københavns Lufthavn.

Vi stod for derefter for driften 24/7 i form af HOTLINE, servicering og indsamling af

EURO og DKK mønter. 

Kurhotel Skodsborg

ERICSSON
IP-Telefoni

Vi har stået for installation samt kabling af Ericsson telefonsystemet integreret mod hotelstyringssystemet TECH Hotel.

Fuld Service og kvalitet
Netværk Tjenester

Med eksplosionen af bringe din egen enhed (BYOD), Cloud og Data Growth, der alle stiller krav og skubber infrastrukturer til det yderste, kan det være på tide at genoverveje dit firma’s netværksstrategi …
Med et kundedrevet, end to end Maxicom EMC-netværksstrategi, kan vi levere et godt designet, pålideligt og sikkert netværk, der kan forbedre effektiviteten af din virksomhed.

Vi tilbyder kablede og trådløse forretningsnetværksløsninger, der tilbyder en ensartet brugeroplevelse og adresserer fælles netværksudfordringer, mens du giver dig mulighed for at tage kontrol over dine netværk fremover, mens du samtidig forbliver fleksibel til at indføre nye teknologier, forbedre din infrastruktur, øge ydeevne og sænk dine omkostninger.

I vores samarbejde med Cisco vores netværksløsninger baseret på åbne standarder, der frigør dig fra forældede ejendomsmetoder, i stedet giver dig mulighed for at udvikle dit netværk på din egen tid.

Adresse

Solvænget 15
3600 Frederikssund

Telefon